Blog

O zi de Marti si nu una cu trei ceasuri rele

By Lady R March 12, 2019

Buna dimineata dragilor!

Saptamana deja a inceput, vibe-ul bun de luni  a trecut si iata-ne intr-o zi de Martie,una friguroasa din pacate ,doar ca aveam sa imi dau seama de asta cand am iesit din bloc, dar eu am incercat sa fortez vara  cu un tricou inflorat , o geaca de blugi, o pereche de jeansi si incaltari de primavara, ca doar au trecut cateva zile bune de cand am fost rasfatate cu flori, martisoare si ciocolata, ca sa marcam cumva inceputul unei primaveri frumoase si speram pline de surprize placute, iubire si realizari .

La birou inca resimtim efectul zilei de 8 Martie, birourile sunt pline de flori si ciocolata, Roxi era deja in priza cu devize si facturi pentru BT . Ca sa o cunoasteti si voi putin mai bine, din grupul nostru de cele trei Power Puff ea este fashionista noastra, un om sincer, direct , o nebunatica care mi-e foarte draga, o brunetica slabuta care se vede grasa si cu burta, e o gagica foarte carismatica si sociabila, careia ii place sa isi faca poze 🙂

Dupa cateva minute apare si graviduta nostra frumoasa, Sonia aka Tzitzi , ea e angelica, blonda cu ochi albastri si cu voce calda , o super fata de care m-am atasat foarte tare, atenta mereu, cu foarte mult bun simt, desi cand e suparata poate fi foarte taioasa si rece.

Ele sunt colegele mele dragi, surorile cele mai diferite pe care le cunosc si am ajuns sa le iubesc. S untem 3 nebune care asculta melodii din telenovele, ascultam de 100 ori aceasi piesa daca ne place si chiar cantam Asereje in anul 2019. Suntem atat de diferite si cu toate acestea, am ajuns sa ne potrivim si sa legam o prietenie frumoasa.

Noi suntem tabara buna cum ne place sa credem, pentru ca mai avem 2 colege , fete ok si ele, doar ca exista o nepotrivire de character intre noi, iar relatia cu ele e una colegiala si prefacuta pentru ca fete fiind, ne mai si barfim 🙁

Printre fise, devize, facturi, agenti, oferte, deconturi, contracte, acte aditionale, ca doar cu asta ne ocupam pentru ca suntem manageri de cont , gasim timp sa ne impartasim una alteia grijile, problemele, dramele feminine, gesturile frumoase ale sotilor nostri sau micile certuri de cuplu, care pana la urma duc la impacari dulci.

Ziua de azi a fost una buna si nu ne-am spetit foarte mult cu lucrul, ci cu scenarii SF despre cum vom fi noi cand Sonia se va bucura de micuta Thea, pe care o vom cunoaste la mijlocul lunii Iulie si ne imaginam cum va fi noua noastra colega, despre care o sa va povestesc cand va aparea in peisaj, dar pana atunci va tin la current cu formula aceasta magica.

Este timpul sa savurez o cafea si sa imi fac planuri despre seara aceasta, pe care abia astept sa o petrec in compania sotului meu , sa il surprind cu talentele mele culinare, iar ceea ce imi vine in minte acum, este sa  pregatesc niste paste, de care imi spunea zilele acestea ca i s-a facut pofta si o sticla de vin…

Lady R 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You're not a robot ! *