Blog

ARTIZAN PIZZA

By C July 28, 2015

In urma cu 2-3 zile pe cand se apropia ora de plecare de la serviciu, mi-am spus ca vreau sa mananc o pizza buna. Mi-am amintit faptul ca un prieten a distribuit pe facebook o postare legata de Artizan Pizza, cum ca nu a stiut ce tip de pizza sa aleaga, asa ca ajuns in final sa aleaga 3 sortimente, moment in care am spus ca trebuie sa incerc si eu “noua pizza aparuta in oras”.

La prima cautare pe google, am aflat ca este vorba despre pizzeria lui Adi Hadean, fapt ce a facut ca asteptarile mele sa creasca si mai mult. Am pus mana pe telefon si am sunat, moment in care incepe experienta WOW …

Persoana care a raspuns la telefon foarte amabila, timpul de livrare a fost cel comunicat,  … si pizza … este ceva ce nu am mai macat in Romania. Ingredientele folosite taiate fin, asezate cu atentie si in proportii normale incat sa simti gustul fiecaruia in parte (nu cum se obisuieste, toate aruncate una peste alta de nu mai intelegi nimic si nu simti nici un gust), iar blatul, blatul subtire, perfect copt si gustos (fara marginile arse in care de obicei iti rupi dintii), iar acest “tot” descris mai sus, combinat cu un sos de usturoi compus din ulei de masline, ierburi si usturoi, m-a facut ca la final sa exclam : DA! Aceasta este cea mai buna pizza mancata de catre mine atat in Cluj-Napoca cat si in tara.

Recomand Artizan Pizza cu toata increderea si sunt convins de faptul ca dupa ce ati incercat “noua experienta” veti face la fel.

Mai multe detalii regasiti accesand :

www.facebook.com/pizzaartizan

http://artizanpizza.ro/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You're not a robot ! *